LubeAdvise

Nog nooit was het juiste product kiezen zo gemakkelijk...

De tijd dat je in elk auto een paar liter 10W40-olie kon gieten ligt lang achter ons. Motoren worden complexer, efficiënter en fijnbesnaarder terwijl het aantal oliekeuzes alsmaar toeneemt. Dus welke moet je hebben?

Lastig, maar we hebben een site die uitkomst biedt! Maak kennis met de LubeAdvise Product Selector. Een licht in de duistere olievelden der onbegrijpelijke typeaanduidingen. En het spreekt allemaal voor zich. Selecteer de auto waarvan jij de olie-info wilt weten, kies de juiste type- en motoraanduiding en klik, that’s it. LubeAdvise schotelt je direct voor welke olie jou auto prefereert. Tevens wordt er soms een beste tweede keuze weergegeven.

Dit tooltje is ook best handig voor garage's en onderhoudsmonteurs, want de informatie die de LubeAdvise Product Selector biedt is afgestemd op de fabrieksgegevens én je ziet hoeveel olie er in een motor moet. Daarnaast is de juiste synthetische olie van belang voor een potentieel lager brandstofverbruik en een betere bescherming tegen motorslijtage.

Voortaan nooit meer twijfelen met oliesoorten, want alles dat je wilt weten schotelt Beroil nu in een handomdraai voor. Ga snel naar het merk van je keuze en bekijk het zelf...

LubeAdvice
LubeAdvice Gulf
LubeAdvice
LubeAdvice Shell
LubeAdvice
LubeAdvice Eni
LubeAdvice
LubeAdvice Motul
Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

BEROIL NV | Industriezone Centrum-Zuid 3023/6 | B-3530 Houthalen-Helchteren | (T)+32 (0) 11 / 80 33 23 - (F)+32 (0) 11 / 80 10 04 | info [at] beroil [dot] be

Comments